Els dos llibres de la col·lecció gastronòmica editats en els darrers mesos, "La pastisseria i la cuina de la garrofa" i "La cuina del Delta de l'Ebre", han estat preseleccionats per l'organització dels Premis Gourmand World Cookbook, els guardons més prestigiosos pel que fa a obres culinàries. Els dos receptaris, ara, seran designats en la modalitat que millor estimen els jurats, i optaran, primer, al premi a la seua categoria, i en cas d'aconseguir-ho, al gran premi Gourmand World Cookbook.
Aquesta convocatòria, creada pel francès Eduard Cointreau al 1995, té com objectiu reconèixer les millors publicacions gastronòmiques i vinícoles d'arreu del món (fins a 162 països representants a l'edició del 2011), i d'aquesta manera, contribuir a la visibilització i al prestigi del gènere. La primera fase, que s'organitza per raó de país i temàtica, es resoldrà el proper mes de novembre, mentre que la final de "Millor del món" arribarà a l'abril del 2013. A més a més, també es reconeixen guardons per als chefs, publicacions, cuines del món, estil de vida, projectes solidaris, etc.
Podeu trobar més informació al voltant dels Gourmand World Cookbook tot clicant ací.
Podeu trobar més informació al voltant dels Gourmand World Cookbook tot clicant ací.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada