Jaume Biarnés, responsable de la Fundació Alícia, hi va participar passat dilluns 5 de novembre a Els Matins de TV3 per redescobrir la garrofa com a ingredient. Biarnés va mostrat les possibilitats d'aquest producte per donar un sabor característic a qualsevol plat, tot deixant enrere la imatge de la garrofa com a succedani de la xocolata.
Al programa de l'Helena Garcia Melero, a més a més, es va presentar el llibre "La pastisseria i la cuina de la garrofa", un receptari on es mostren diverses propostes que s'han treballat amb la farina de garrofa. L'obra s'ha dut a terme per la Fundació Alícia i per un bon grapat de restauradors i pastissers.
Podeu veure la secció de Jaume Biarnés i la cuina de la garrofa a partir del minut 20, aproximadament, en aquest enllaç: http://www.tv3.cat/videos/4320990/Connexio-caravanes-Rafael-Santandreu-i-la-garrofa-a-la-seccio-Cuina
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada