Una de les novetats d'Onada en aquesta tardor serà la recuperació d'un clàssic del catàleg de l'editorial: "La pastisseria i la cuina de la garrofa", qui estrena nova edició. El receptari de la Fundació Alícia i un conjunt de restauradors, cuiners i pastissers catalans ha estat un dels volums més reeixits de la col·lecció gastronòmica La Teca, i ha contribuït a la reivindicació de la garrofa com un ingredient de qualitat i ben nostre, amb l'ànim de superar l'etiqueta de succedani en temps de carestia.
La nova edició de "La pastisseria i la cuina de la garrofa" manté les originals i variades propostes culinàries, que sorprendran als amants de la bona cuina, i són una excusa perfecta per introduir un ingredient tan saludable i gustós com és la farina de garrofa. S'ha adaptat a la nova mida de La Teca, més còmoda per a la seua lectura, i incorpora a la coberta el segell del Premi Gourmand que va aconseguir al seu moment, com el millor llibre de postres d'Espanya-Catalunya.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada