divendres, 22 d’abril de 2016

Onada Edicions hi participa a la XV Fira del Llibre de VinaròsAquest dissabte, dia de Sant Jordi, Onada Edicions hi serà a la XV Fira del Llibre de Vinaròs, al llarg de tota la jornada al Passeig Colom, davant de la Mediterrània. Allí hi tindrem una parada amb les novetats i el catàleg, amb una especial selecció dels llibres de les comarques del Maestrat, els Ports i les Terres de l'Ebre.

A més a més, hi comptarem amb la presència dels autors i autores següents: Amàlia Roig ("Xarxa prima"), Alícia Coscollano ("Carles Santos i Ventura"), Aina Garcia Carbó ("Rere la paraula") i Joan Ferreres ("Càlig modern II"), així com representants de l'Associació Local de la Dona de la Cava, autores dels receptaris "La cuina del Delta de l'Ebre" i "La cuina dels arrossos del Delta de l'Ebre".

També a Benicarló i Ulldecona

La de Vinaròs no serà l'única Fira on podreu trobar els llibres d'Onada aquest cap de setmana. El mateix dissabte, de la mà de la parada del Patronat de la Passió, hi serem a Ulldecona. L'endemà, per la seua banda, muntarem taula a Benicarló, a la plaça de Sant Bartomeu.

Cap comentari:

Publica un comentari