A 3x4.info podeu fer un tastet de la presentació que es va fer el passat 6 d'agost, a la Biblioplatja de Vinaròs, sobre: El calendari festiu a Rossell. Tradició i modernitat, El Ballestar. Història i territori i Els dolços i els salats als forns de Vinaròs.
Es tracta de tres volums que pertanyen a tres col·leccions emblemàtiques d'Onada:
Els dolços i els salats als forns de Vinaròs (col·l. La Teca) és un recull de receptes determinades pels productes de la terra segons l'estació de l'any en què es trobaven, atés que antigament eren les que marcaven la gastronomia.
El Ballestar. Història i territori (col·l. Cruïlla) és un viatge cap a l'interior, cap a un poble i un territori que, malgrat el pas del temps, no es vol perdre en la memòria ni en el record, sinó que vol recuperar-se com a poble que és.
El calendari festiu a Rossell. Tradició i modernitat (col·l. Festum). És el primer volum d'una col·lecció que se centra en les festivitats que se celebren al llarg de l'any, però tenint en compte la tradició i les incorporacions de l'època actual.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada