dimecres, 20 d’abril del 2016

‘Quan xiula l'avi’, seleccionat entre els cinc millors llibres en el concurs de La Llança de Sant Jordi


El llibre guanyador del Premi d'Àlbum Infantil Il·lustrat Ciutat de Benicarló,Quan xiula l'avi’, ha estat seleccionat entre els cinc millors llibres en la categoria infantil i juvenil en el concurs de La Llança de Sant Jordi que organitzen Òmnium Cultural i l'Associació d'Editors en Llengua Catalana. En el concurs han participat quasi 8.000 lectors.

Un nou reconeixement per al Premi d'Àlbum Infantil Il·lustrat Ciutat de Benicarló. ‘Quan xiula l'avi’, amb un important èxit editorial des de la seua edició, el passat mes de novembre, s'ha convertit en un dels cinc llibres més votats, en la categoria infantil i juvenil, en el concurs La Llança de Sant Jordi que organitzen l'entitat Òmnium Cultural i l'Associació d'Editors en Llengua Catalana en el marc de la festivitat de Sant Jordi. El llibre, editat per Onada Edicions, ha estat triat per quasi 8.000 lectors, que han votat electrònicament el seu llibre preferit i la coberta que més els ha agradat.

El concurs de La Llança de Sant Jordi serveix de termòmetre per mesurar la febre editorial que envolta la diada de Sant Jordi i es fa servir com a indicador per saber quins llibres estan més ben situats per sortir a les llistes dels més venuts dissabte vinent.

Des d’Onada han apuntat que el premi és al millor llibre infantil i juvenil (en puritat, el més votat entre els 93 participants de la categoria), no de la coberta, que és un altra modalitat. S'escullen cinc guanyadors de cada categoria i Quan xiula l'avi és un d'eixos cinc. És la segona Llança d'Onada després de Un cabdell de fil màgic fa tres anys, ara sí a la millor coberta infantil-juvenil.

Des de l'editorial, afirmen que “estem molt satisfets per un nou reconeixement cap aquest àlbum infantil il·lustrat que ha esdevingut, des de l'estrena al novembre, en una referència dels títols del gènere per als més menuts, més enllà de l'àmbit valencià, i que posa de manifest el valor que suposa el Premi d'Àlbum Il·lustrat Ciutat de Benicarló”. En aquest cas, la història i les il·lustracions de Clara i César han convençut també al públic de parla catalana en aquesta votació popular que organitza cada any Òmnium Cultural. Amb tot, suposa una forta espenta per a que "Quan xiula l'avi" siga un dels llibres a tindre en compte en aquest Sant Jordi i a la Fira del Llibre de València.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada