L'escriptor i dibuixant Joan Montañés Xipell ha dedicat un article al diari Levante de Castelló al nou llibre de Joan Garí, "El rebost perfecte", en el que efectua una mirada sobre la gastronomia del xef Miquel Barrera i el seu restaurant Cal Paradís, amb una estrella Michelin, i de passada, fa un assaig de la riquesa de la producció agroalimentària del nord valencià, d'aquest rebost perfecte de tota mena d'aliments, els quals, tancant el cercle, han influït en la concepció culinària de Barrera.
La peça. titulada "Entre el paraíso y las estrellas", és un apunt de la línia argumental de l'obra de Garí, de com Barrera, nascut i pujat en un mas de la Vall d'Alba, ha obtingut el reconeixement i ha esdevingut una de les figures de la nova cuina valenciana, sense perdre de vista les arrels i la tradició familiar.
Podeu llegir l'article de Xipell clicant sobre la imatge.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada