dijous, 12 de gener del 2012

"La cuina del mercat de Vinaròs", ressenyada al Racó del llepafils

El receptari de Juanjo Roda i Dani Miralles continua donant que parlar a la Xarxa, un any després de la seua publicació. El darrer bloc en fer referència a "La cuina del mercat de Vinaròs" ha estat El racó del llepafils, on han aprofitat l'avinentesa per a defensar els productes del mercat de poble o de barri, davant de la industrialització.

L'obra és la plena afirmació que no és el mateix una tomata de penjar criada sota llum i condicions ambientals artificials que una altra criada amb amor, mesquita natural i paciència de pagès, que fa créixer les seues plantes com si fossen criatures, encara que després sigue un pessetero i les venge per quatre duros al mercat. És llei de vida.

L'article, que es pot llegir tot clicant ací, apunta a més a més que "La cuina del mercat de Vinaròs" és "una apologia al producte de proximitat" i un bon aparador dels productes i les receptes provinents del Baix Maestrat.

Recomanació al bloc Tot món

L'obra de Juanjo Roda i Dani Miralles també ha estat assenyalada en altres blocs les darreres setmanes. És el cas de Comercio Justo - Tot Món, qui el més passat va recomanar el llibre tot destacant la combinació entre tradició i modernitat. Es pot llegir fent clic ací.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada