dimecres, 25 d’abril del 2012

"La vida tortosina" i "Del bon humor tortosí", llibres més destacats del Sant Jordi

Els mitjans de comunicació de Catalunya en general i les Terres de l'Ebre en particular han destacat dues obres d'Onada com les més venudes aquest Sant Jordi a Tortosa. 

La més sol·licitada ha estat la segona part de "La vida tortosina". La monografia de Quimo Panisello, en paraules del 324.cat, "s'ha convertit en tot un fenòmen editorial". Per a Vilaweb, que informa des de la coneguda llibreria Viladrich, s'assenyala com "el més venut". En sentit semblant s'han adreçat mitjans ebrencs com La marfanta, que ha destacat l'expectació que ha creat després de l'exhauriment del primer volum al Nadal, o Canal 21, que s'ha servit de la coberta de "La vida tortosina" per il·lustrar l'article.

Per la seua part, una altra novetat, "Del bon humor tortosí", també ha rebut el favor dels lectors i lectores i s'ha col·locat entre els més venuts a la capital ebrenca. Aquest inèdit del folklorista Joan Moreira arriba a les prestatgeries seixanta anys després de la mort del fundador de l'Orfeó Tortosí, un llibre que havia estat custodiat per la família i que ara veu la llum per mostrar-nos una Tortosa quotidiana quasi desapareguda.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada