dilluns, 29 de febrer del 2016

El receptari "La cuina dels arrossos del Delta de l'Ebre" es presenta aquest dissabte a Deltebre


Aquest dissabte 5 de març, el Sindicat de Deltebre acull l'estrena del nou receptari "La cuina dels arrossos del Delta de l'Ebre", un conjunt de propostes de les membres de l'Associació Local de la Dona de la Cava basades en un dels productes més característiques de la zona: l'arròs, preparat de les més variades maneres, sempre amb el toc tradicional i mediterrani de la cuina del delta. El llibre, també disponible en castellà, compta a més a més amb introduccions de Baltasar Casanova i Ramon Vidal i les fotografies d'Agustí Bertomeu, Polet.

L'acte de presentació serà a partir de les 19 hores, i comptarà amb la intervenció del diputat de Promoció Econòmica de la Diputació de Tarragona, Joan Josep Malràs, la presidenta de l'Associació Local de la Dona de la Cava, Maximina Saborido, el coordinador del projecte Gustavo Turón, l'educador ambiental Ramon Vidal i el director de la col·lecció, La Teca d'Onada Edicions Juanjo Roda.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada