dimarts, 13 de febrer del 2018

Un sopar-presentació per descobrir les receptes de "La cuina de la gent de la mar" de Juanjo Roda


Un llibre de gastronomia s'ha de llegir, de veure... i també de tastar! I això és que farà Juanjo Roda amb la pròxima presentació del seu receptari "La cuina de la gent de la mar", la qual tindrà lloc el pròxim divendres 16 de febrer a Peníscola.

El xef vinarossenc, amb l'acompanyament dels cuiners José Marín Bayarri i Javier Marqués Bel, dels establiments peniscolans El Mercat i Tío Pepe, ha preparat un sopar en el que els protagonistes seran els àpats dels ranxos mariners que Roda va recuperar per aquest títol, premiat amb el II Premi Ciutat de Benicarló de Llibre Gastronòmic.

Aquest sopar-presentació serà al Restaurant El Mercat a partir de les 20.30 hores, amb un preu de 18 euros.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada