dimarts, 21 d’abril del 2009

Onada Edicions, present a la Fira del llibre de Vinaròs















El passat diumenge dia 19 d’abril, l’editorial del Maestrat va participar amb estand propi a la Fira del Llibre de Vinaròs.

Gràcies a la presència de Muniatto Xou i les seues hilarants ocurrències la nostra estada a la fira no passà inadvertida, sent el nostre expositor un dels més concorreguts i celebrats per xiquets i públic en general.

A més, no foren pocs els autors que ens volgueren acompanyar al llarg d’aquesta jornada, com Jordi Espiell (coautor de Pastes i dolços de Benicarló), les germanes Besolí (responsables de les contalles de Muniatto) i Amàlia Roig (feliç escriptora primerenca amb Un viatge fora forat) entre d’altres, qui, a banda de rubricar nombroses dedicatòries, van xerrar animosament amb lectors i curiosos.

La fira vinarossenca va discórrer de mode animat i amb una més que notable afluència de públic. Des d’Onada Edicions volem felicitar els organitzadors per haver fet possible l’esdeveniment i convidar tots els vinarossencs que ho desitgen a visitar-nos a la imminent Fira del Llibre de Benicarló, on Onada Edicions tornarà a sortir al carrer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada