dimarts, 13 d’abril del 2010

Presentació de "Cubaneta meua" a la Fira del llibre de Vinaròs


El diumenge 18 d'abril, en el marc de la Fira del Llibre a Vinaròs es presenta la tercera edició de "Cubaneta meua". Manel Joan i Arinyó signarà exemplars

Cubaneta meua
és una narració plena d’històries, un relat farcit de sentiments humans. És una novel·la d’amor i desamor, d’alegria i de tristesa, de fidelitat i de traïdories, de riquesa i de pobresa, de música, de ball, de maduració humana i de justícia poètica. La seua lectura permetrà conèixer fins on arriba la sensualitat i la coherència ideològica de la capitana Graciela, quan despertarà Joan Oroval del seu fals somni, fins on arriba l’enveja i la voluntat de traïció de Toni, l’amic de Joan. Permetrà copsar, en definitiva, l’extraordinària capacitat de distorsió que pot generar la sublimació del desig carnal.

Manel Joan i Arinyó (Cullera, 1956) és autor de les novel·les: Les nits perfumades (Premi Sant Joan), Com la flor blanca, El cas Torreforta, Contra sentit, 10.193-Escuma de mar, L’agenda del sicari, Han donat solta als assassins... A Onada té publicat Fem un trio (Premi Ciutat de Sagunt). Amb Estriptis ha guanyat el Premi Enric Valor 2009.

Xesco Guillem i Crespo, (Catarroja, 1960) és autor dels poemaris Sempre intermitent (Premi de la Vall d’Uixó, 1990) i Remor de petjades (Premi Vila d’Alberic, 1992). Antologat a Contra la guerra. Vint-i-nou poetes, participà activament a les tertúlies literàries de La Forest d’Arana, al Cafè Lisboa, de València. Durant cinc anys va ser el director del programa radiofònic Papelúdia, de contingut literari i cultural, a l’emissora independent Ràdio Klara. Col·laborador de la revista El Temps, va pertànyer també al consell de redacció de Vida Cooperativa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada