dimarts, 21 de maig del 2013

Preparant novetats: "Cròniques des de l'infern"


Després de la poesia amb "Si em parles del desig" i de la narrativa amb "Els somriures de la pena", Manel Alonso presenta ara una nova obra amb Onada Edicions, en el camp de l'articulisme. A "Cròniques des de l'infern" s'hi han aplegat més d'una cinquantena de textos d'opinió, que el puçolenc va publicar entre 2011 i 2013 a diversos mitjans de comunicació i en el que hi deixa la seua visió sobre el país, la literatura, la política, la llengua o l'economia, sense perdre el particular estil que caracteritza Alonso com una de les plomes de referència de les lletres valencianes actuals.

Un altre escriptor, en Toni Rovira, ha estat l'encarregat de la selecció. El títol del llibre hi fa referència a Dante Alighieri, tot establint un lligam amb Manel Alonso, un fet tan inusual com els moments de crisi que estem vivint, en què els poderosos i els governants actuen amb desvergonya, prepotència, hipocresia, mentides i traïdoria.

3 comentaris:

  1. Serà un llibre per aquest estiu, per llegir-lo sense presses sota una bona ombreta. Espere que comptaràs en Sagunt per presentar-lo. Una abraçada i moltíssima sort.

    ResponElimina