dijous, 27 d’octubre del 2011

Les Contalles d'Alba van participar a la Trobada Estatal de Famílies Homoparentals

Katy Pallás i Mara Cebrián, les autores de les Contalles d'Alba, van participar a la III Trobada Estatal de Famílies Homoparentals, que va organitzar la Federació Estatal de Gais, Lesbianes, Transexuals i Bisexuals el cap de setmana del 14 al 16 d'octubre a Orpesa (La Plana Alta).

Les famílies homoparentals són també l'escenari en el qual es desenvolupen les aventures d'Alba, una xiqueta de cinc anys que viu amb les seues dues mares. Una col·lecció que es va eixamplar passat mes d'agost amb dues noves contalles: "L'Alba aprén", en la qual s'aprenen els números, i "L'Alba somia", on la nostra protagonista coneix l'Àfrica... encara que siga en somnis.


Com és habitual en aquesta mena de tallers, les autores presentaven la col·lecció als pares i mares mentre els xiquets i xiquetes s'ho passaven d'allò més bé jugant amb els contes i els personatges: Alba, Bernat, les mares, el gat Miquetes i la resta de la colla. A la pàgina de les Contalles d'Alba, les autores han escrit una xicoteta crònica de l'esdeveniment, il·lustrada amb algunes fotos

Imatge: http://www.lescontallesdalba.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada