dimecres, 26 d’octubre del 2011

Muniatto buscarà bolets a la Fira del Rovelló dels Reguers

La tardor no és tardor sinó hi ha bolets. Enguany, però, la manca de pluja no està ajudant massa. Això no ha evitat les diverses iniciatives per impulsar l'afició micològica a les nostres comarques; el cap de setmana passat es va celebrar una nova edició de la Jornada dels Bolets de Beseit, que serà seguida per una altra convocatòria al Baix Ebre, concretament a Els Reguers. La vila, porta d'entrada al Parc Municipal dels Ports, serà l'escenari aquest diumenge de la V Fira del Rovelló.

I buscant rovellons no hi pot faltar en Muniatto, el protagonista de les Contalles de l'Olga i l'Ester Besolí, les quals hi participen de la Fira amb una parada on es podrà trobar tot el material relacionat amb els contes i amb el popular pallasso ebrenc. També es podrà informar-se sobre el 4t Concurs del Club de Fans de Muniatto, obert encara fins el proper 15 de novembre.

Aprofitant l'avinentesa, s'ha estrenat la versió animada del conte més tardorenc dels Muniattos: "Muniatto busca bolets", en el qual el xiquet hi aprendrà que no tot és l'aspecte exterior.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada