divendres, 14 de setembre del 2012

Demà arriba "La mort, a l'ombra del bibliotecari" a La Setmana

La Setmana del Llibre en Català continua omplint Barcelona de la millor literatura nostrada. Cada dia, milers de persones s'apropen a les voltes de l'Avinguda de la Catedral per participar de les nombroses activitats culturals que l'organització d'aquest esdeveniment, que enguany arriba a la tercera dècada, hi ha programat. El segon cap de setmana tanca aquesta edició de la Setmana, en la que s'espera un nou pic d'assistència, tot aprofitant el lleure del dissabte i diumenge.

Precisament, demà dissabte, a les 12.30 hores, Onada hi estarà present a la Setmana mitjançant la presentació del llibre "La mort, a l'ombra del bibliotecari", de Màrius Moneo. El de Berga, guanyador del Ciutat de Sagunt, porta a Barcelona les aventures de l'Artemi Boix, un tímid bibliotecari que es veu immers en un crim que li canvia la seua monòtona rutina. Un títol que, a tall d'anècdota,"ha sobtat" a l'autor del bloc de biblioteconomia i documentació Bib-Doc.

Imatges de les altres presentacions

Diumenge passat, la Plaça de l'Escriptura de la Setmana va acollir les presentacions d'altres dues obres editades per Onada, i curiosament, també guardonades amb els Ciutat de Sagunt. Van ser la dramatúrgia "Diàlegs de Dalt i de Baix", d'Orland Verdú, i el poemari "Tres estrelles Michelin", de Joan Adell. Ho il·lustrem amb dues fotografies que ens ha facilitat l'organització de la Setmana.

Orland Verdú (centre) presenta "Diàlegs de Dalt i de Baix

Joan Adell va portar el seu "Tres estrelles Michelin"

Imatges de La Setmana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada