dilluns, 24 d’abril del 2017

Set obres d'Onada entre les tres-centes propostes de Vilaweb per Sant Jordi


Amb motiu de la cobertura especial per Sant Jordi, Montse Serra ha publicat a Vilaweb un llistat amb, com indica el mateix títol, "300 llibres possibles" per aquesta Diada. Entre les propostes, dividides per gèneres i temàtiques, s'hi poden trobar fins set novetats d'Onada, fet que palesa la creixent importància de les propostes literàries de l'editorial en el panorama de les lletres catalanes.

D'aquesta manera, en l'apartat Més collita pròpia, sobre literatura feta a casa, hi ha "El torb sobre el mar", del manresà Jeroni Muñoz i premi de Narrativa Vila de Puçol, acompanyat de "El retorn de l'Àngela", de la reusenca Maria Lluïsa Amorós. 

La dramatúrgia "Stockholm" d'Ismael Bereje, premi de Teatre Ciutat de Sagunt, és altre dels nous títols reflectits en la llista de Vilaweb. Mentre, en el capítol dedicat a llibres de política, del procés i derivats ens apareix la biografia de Manuel Milián Mestre, signada per Josep San Abdón.

Tot i ser novel·la, "El pensament viatger" de Carles Penya-roja, premi Ciutat de Sagunt de Narrativa, ha recaigut a la categoria de llibres de conflictes humanitaris i de compromis social. I per concloure, dos poemaris guardonats: "Les hores ermes" de Vicent Torres i "On la sang" de Ricard Garcia, premis de Puçol i Sagunt respectivament.

Podeu llegir l'article sencer tot clicant ací.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada