divendres, 7 de setembre del 2012

Presentacions d'Onada a la Setmana del Llibre en Català

Avui s'enceta una nova edició de la Setmana del Llibre en Català, un dels esdeveniments assenyalats dins del calendari de la literatura nostrada, en la qual es proposa la reivindicació de les obres i els autors en llengua pròpia. Enguany, la Setmana ocuparà el lloc de l'Avinguda de la Catedral, a Barcelona, i s'estendrà fins el proper 16 de setembre. En aquest període, l'espai esdevindrà un pol cultural a la capital catalana, amb un bon grapat d'activitats de tota mena que podeu consultar a la seua pàgina web.

I entre les activitats més típiques d'aquesta mena d'iniciatives literàries hi ha les presentacions, on l'autor o autora mostra i prova de convèncer el lector, cara a cara. Enguany, diverses novetats d'Onada passaran per aquest procés, concretament les tres guanyadores del darrer Ciutat de Sagunt, un dels guardons literaris valencians més prestigiosos:


El diumenge 9 de setembre, a les 12.30, a la Plaça de l'Escriptura, Orland Verdú mostrarà els seus "Diàlegs de Dalt i de Baix", una dramatúrgia que explora grans temes universals a partir de les converses entre personatges confrontats.

També diumenge, a les 18 hores, el poeta de Blanes Joan Adell parlarà de "Tres estrelles Michelin", el seu poemari on aiguabarreja la nostàlgia, els somnis, l'amor, la crítica social... Serà a la Plaça de l'Escriptura.

El dissabte, 15 de setembre, a les 12.30, Màrius Moneo presenta "La mort, a l'ombra del bibliotecari" a la Plaça de l'Escriptura. L'autor berguedà proposa una història de crim i amor en aquesta novel·la negra protagonitzada per un tímid bibliotecari d'una vila petita.

Aquestes i d'altres obres d'Onada Edicions les podreu trobar a l'estand de Nus de Llibres, el número 18, com podeu veure en el plànol de la Setmana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada