dimarts, 9 d’abril del 2013

Jesús (Baix Ebre) celebra la seua VII Fira Literària

Del 17 al 20 d'abril, Jesús, a la vora de Tortosa, esdevé de nou el centre literari de les Terres de l'Ebre. La setmana prèvia de Sant Jordi, la vila acull una nova edició, la vuitena, de la seua Fira Literària Joan Cid i Mulet, la qual torna a reunir tota mena de propostes culturals al voltant del món del llibre, amb una especial cura cap la literatura i els autors i autores ebrencs, però també cap grans noms, com és el cas de Màrius Serra, premi Sant Jordi 2013, qui presentarà la seua novel·la "Plans de futur".

Onada hi pren part

En la Fira d'enguany, les obres d'Onada Edicions hi participen en diversos actes i presentacions:

El dimecres 17 d'abril, a les 19.15 hores, l'espai d'exposicions del Claustre de la Immaculada s'omplirà dels dibuixos de Muniatto, la mostra que recull les il·lustracions d'Ester Besolí per donar vida al xiquet Muniatto en les aventures que hi viu a les seues Contalles.

El 20 d'abril, dissabte, és el dia gran de la Fira de Jesús, amb un seguit d'estands i aparadors de llibreries, editorials, biblioteques, entitats, associacions i molt més.
A les 10.30, a la Plaça del Pati de la Immaculada, les jesusenques Ester i Olga Besolí fan un taller de manualitats a partir de la publicació de "El Sant Jordi de Muniatto", el nou conte de la col·lecció, que incorpora la novetat de ser bilingüe català / anglès.
A les 12.45, a la Sala Jordi Brull i Martínez es passarà un audiovisual amb algunes de les imatges que il·lustren el llibre sobre el poble de Jesús, publicat el passat estiu, una autèntica guia per conèixer aquesta típica vila ebrenca.
A les 16.00, al Claustre de l'Edifici de la Immaculada, Emigdi Subirats presenta la seua biografia de Gerard Vergés i Príncep, el clàssic contem porani de les lletres ebrenques. L'acte s'acompanyarà del recital "L'ombra rogenca de la lloba", que hi fa referència a una de les grans obres vergesianes. 

Per conèixer tot el complet programa preparat per a la VII Fira Literària Joan Cid i Mulet, podeu veure-ho en línia tot seguit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada