
Ara, les dues obres competiran amb altres semblants, agrupades per territori i per temàtica. En aquest punt van triomfar les dues obres que Onada Edicions va presentar l'any passat: "La cuina del Delta de l'Ebre" va obtindre el de Millor Llibre de Cuina Mediterrànea, i "La pastisseria i la cuina de la garrofa", el de Millor Llibre de Postres, ambdòs en la categoria Espanya-Catalunya. En una segona fase, entre tots els guanyadors locals i temàtics, se seleccionen els finalistes que lluitaran pel Best of the World.
Els Premis de literatura gastronòmica per excel·lència
Els Gourmand, des de la seua creació al 1995 pel francès Edouard Cointreau, ha esdevingut la referència obligada quant a premis de publicacions gastronòmiques i enològiques. Té per objectiu reconèixer les millors obres d'arreu del món, i el seu seguiment és internacional. Podeu trobar més informació al voltant dels Gourmand World Cookbook tot clicant ací.
Us recordem que podeu adquirir aquest llibre a onadaedicions.com sense despeses d'enviament (consulteu condicions)
Us recordem que podeu adquirir aquest llibre a onadaedicions.com sense despeses d'enviament (consulteu condicions)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada