dimarts, 25 de febrer del 2014

L'obra de teatre de "Diàlegs de Dalt i de Baix" s'estrena a Barcelona

Del paper a l'escenari. El dramaturg Orland Verdú ha produit els seus "Diàlegs de Dalt i de Baix", obra amb la qual va guanyar el Premi Ciutat de Sagunt de Teatre 2011, la qual s'estrenarà el proper 8 de març a la Casa de Cent (c/ Consell de Cent, 159), i hi ha programada una altra representació el 3 d'abril al Centre Cívic de les Cotxeres Borrell, al barceloní districte de l'Eixample.


L'autor de Petrer ha adaptat tres dels quatre Diàlegs que conformen el llibre. En "Sobre l'amor", una filla interroga sa mare, una dona controladora i forta, convalescent d'un infart, sobre la mort de son pare. En "Sobre la guerra", un soldat es troba amb un filòsof al qual hi té la missió d'eliminar. I finalment, en "Sobre el destí", un jove poeta s'enamora d'una dona esquerpa mentre esperen a una misteriosa estació de tren. Totes tres són peces independents, però amb els grans temes com a fil conductor.

Per tal de dur a terme aquest muntatge, Orland Verdú ha posat en marxa la companyia Oracles Teatre. Dirigirà un repart que integren Joana Cortils Munné, Diana Llobet, Patrick Martino, Raimundo Morte, Jorge Prats i Agurtzane Zallo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada