divendres, 14 de febrer del 2014

Preparant novetats: "El repòs dels amants" de Joan Pla

 

La posada en marxa del projecte Onada Educació va comportar, entre d'altres iniciatives, la posada en marxa de la col·lecció Maremàgnum, una sèrie d'obres narratives d'autors nostrats que per la seua temàtica, el seu format i el seu preu estan tant orientades a l'estudiantat, sobretot dels últims cursos, com per al públic en general.

En els primers Maremàgnums hi ha autors consagrats en l'àmbit de la literatura juvenil, com Enric Lluch ("Després del silenci") o Jordi Sierra i Fabra (l'imminent "La sang de la terra"), als quals se suma ara Joan Pla, escriptor d'Artana, a la Plana Baixa, amb una extensa i reconeguda trajectòria en el gènere, amb clàssics com "Mor una vida, es trenca un amor".

La nova novel·la de Joan Pla és aquest "El repòs dels amants", on de nou explora els seus grans temes: la intriga i l'amor. La història parteix de la misteriosa desaparició del senyor Torlà mentre feia bolets al voltant de la Mussara, un poble abandonat del qual només en resten l'esglèsia, el cementiri i alguns enderrocs. Mentre, Roser i els seus amics pretenen descobrir què s'hi amaga en aquest paratge; en la seua investigació s'hi trobaran amb velles històries del lloc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada