dimecres, 21 de gener del 2015

"Reset RTVV" es presenta aquest dijous a Algemesí i a Barcelona

Doble presentació de "Reset RTVV" aquest dijous 22 de gener. Els membres del Col·lectiu Ricard Blasco, conformat per estudiosos i investigadors de l'audiovisual, es dividiran per mostrar les seues propostes sobre un nou model de radiotelevisió pública valenciana a Algemesí i a Barcelona.

A Algemesí, l'acte tindrà lloc a les 19.30 hores a la Llibreria Samaruc. La doctora en filosofia i especialista en comunicació Mònica Parreño i el sociòleg Rafa Xambó seran els encarregats de presentar l'obra a aquesta localitat de la Ribera Alta.


Mentre, el Col·legi de Periodistes serà l'escenari que acollirà la presentació a Barcelona, la qual tindrà lloc a les 19 hores, en un acte organitzat pel Grup de Periodistes Ramon Barnils. Hi comptarà amb la participació dels membres del Col·lectiu Ricard Blasco: el catedràtic de periodisme Josep Lluís Gómez Mompart, el sociòleg Toni Mollà i el periodista Manuel S. Jardí, i hi presentarà el membre del Grup Ramon Barnils i professor de periodisme de la UAB Josep-Àngel Guimerà.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada