dilluns, 7 de setembre del 2015

Autors d'Onada van participar de la "Collita valenciana" a la Setmana del Llibre en Català



Ivan Carbonell i Antoni Gómez van formar part del desplegament que la literatura valenciana va fer a la Setmana del Llibre en Català, que hi té lloc aquests dies a Barcelona. Ahir diumenge, sota el títol de "Collita valenciana", s'hi van programa tota una sèrie de presentacions, conferències, xerrades i taules rodones que van servir per visibilitzar obres, autors i editorials del sud de la llengua.

Així, Carbonell va estar present en una taula de literatura de viatges i aventures arran del seu nou llibre "La paciència del minotaure", premi Ciutat de Benicàssim, un periple d'uns joves valencians per tota Europa on hi trobaran les peces per traure a la llum un misteri que travessa dècades i països. Mentre, Antoni Gómez va ser dels convidats a la taula sobre novel·les que parlen del passat a tall de "Maleïts entrepans", una personal evocació del Sagunt de la seua infantesa.

Podeu trobar les dues novel·les i molt més a la Caseta 41 de la Setmana del Llibre, així com també a la 38, llar dels llibres ebrencs.

Fotos: Flickr La Setmana

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada