dilluns, 31 d’octubre del 2016

Manuel Roig i Llorenç Delgado guanyen el Certamen Literari Vila d'Almassora

 

Després de la pausa que va aturar el Vila d'Almassora des de fa cinc anys, la represa del certamen literari organitzat per la regidoria de Normalització Linguística del municipi de la Plana Alta ja compta amb guanyadors: Manuel Roig en Poesia i Llorenç Delgado en Narrativa.

Amb "Meduses", Manuel Roig Abad (Vall d'Uixò, 1976) ha obtingut el XII Premi de Poesia Antoni Matutano, tal com ha decidit el jurat que integraven l'escriptor Pasqual Mas i Usó, la filòloga Carmina Ribes i el professor Vicent Salvador Liern. 

Per la seua banda, Llorenç Delgado i Santos ha guanyat el XII Premi de Narrativa Vila d'Almassora amb l'obra "Paral·leles". En aquest cas, formaven el jurat els escriptors Pere Duch i Albert Garcia Pasqual i el professor Joan Carles Simó. 

Finalment, el Premi Miquel Egual d'Investigació Local ha estat declarat desert, segona la unànime decisió del jurat de la categoria que composaven l'arqueòleg Gerard Clausell i els investigadors Josep Maria Pons i Javier Vellón.

L'acte de lliurament dels Premis Literaris Vila d'Almassora es durà a terme en un esdeveniment institucional que se celebrarà l'any vinent.

Imatge: Ajuntament d'Almassora

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada