Apunta't al Club Lector

dilluns, 29 de gener de 2018

L'àlbum il·lustrat "Cuando pita el abuelo", vist pel blog Gololo & Toin

El blog especialitzat en literatura infantil Gololo & Toin ha ressenyat "Cuando pita el abuelo", el conte amb el que Clara Berenguer i César Barceló van guanyar el II Premi Internacional d'Àlbum Il·lustrat Ciutat de Benicarló. Una tendra i emotiva història que narra la relació entre l'avi malalt i la néta a través d'un xiulet roig. "El cuento lo narra una niñita, gracias a la cual conocemos la historia de las últimos semanas de vida del abuelo protagonista; aunque más que el abuelo, el protagonista es su silbato", apunta l'article.

Amb l'acostumada profusió visual que aquest blog de referència plasma les seues ressenyes, podem veure els tres personatges implicats: la xiqueta, l'avia i l'àvia, qui està un poc sorda i no escolta els xiulits. Amb les imatges, el text exposa l'argument del llibre, que podeu trobar en doble versió castellà-anglès i valencià-anglès.

Un emotivo (yo no pude evitar soltar una lagrimilla) cuento para hablar de la muerte con los niños lleno de ilustraciones coloridas que hacen que la tristeza pase a un segundo plano, dando ánimo y lanzando un bonito mensaje: mientras les recordemos a través de sus cosas, de sus palabras, de las experiencias que vivimos con ellos, ellos estarán.  

Podeu llegir l'article de Gololo & Toin tot clicant ací.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada