divendres, 10 d’agost del 2018

S'obre el termini dels Premis Literaris Vila d'Almassora 2018

Els Premis Literaris Vila d'Almassora 2018 ja estan en marxa. Fins el pròxim 14 de setembre està oberta la convocatòria per prendre part a aquest certamen de referència de les lletres valencianes que, com és habitual, compta amb tres modalitats: Poesia, Narrativa, i Assaig i Investigació Local i Comarcal.

El Premi Antoni Matutano de Poesia, dotat amb 2.250 euros, marca temàtica, metre i rima lliure. Els originals han de comptar entre 400 i 700 versos, i entre 25 i 50 poemes per als reculls, corresponents a un volum normal de poesia. No s'ha d'incloure cap imatge.

Per la seua banda, el Premi de Narrativa Vila d'Almassora, també dotat amb 2.250 euros, limita la seua extensió entre 168.000 i 294.000 caràcters (espais en blanc inclosos). Com a l'anterior, no s'ha d'incloure cap imatge.

Finalment, el Premi d'Assaig i Investigació Local i Comarcal, que homenatja la figura de Miquel Egual, és el més dotat amb 2.500 euros de guardó. Els originals han d'abastar temes com la història, la realitat social, lingüística, econòmica i/o geogràfica d’Almassora o de les comarques veïnes amb la inclusió d'Almassora. La part textual està limitada entre els 168.000 i 294.000 caràcters (espais en blanc inclosos), mentre que el material annex (imatges, taules, fotografies, etc.) es presentaran en documents a banda, dins del mateix disc compacte o memòria USB.

Pel que fa a les bases generals, aquestes permeten un màxim de dos originals per persona, que han de ser inèdits, no han d'haver guanyat cap altre certamen anterior i han d'estar escrits en valencià. S'han de presentar només en suport digital, dins d'un disc compacte o memòria USB ubicat dins d'un sobre tancat i identificat amb el títol i el pseudònim; en un altre sobre a banda, també tancat i identificat, cal lliurar la sol·licitud normalitzada que acompanya les bases i una fotocòpia del DNI. Els dos sobres s'han de lliurar al registre de l'Ajuntament d'Almassora, tot indicant "Premis Vila d'Almassora" i la modalitat en l'exterior. El registre es pot fer en persona o per correu certificat.

Podeu consultar les bases completes dels Vila d'Almassora tot clicant ací.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada