dimarts, 28 d’agost del 2018

El panell japonés de New Spanish Books selecciona l'àlbum il·lustrat "Quan xiula l'avi"


El conte il·lustrat “Quan xiula l’avi” de César Barceló i Clara Berenguer ha estat un dels tretze títols seleccionats en el programa New Spanish Books per al Japó. Guanyador de la II edició del Premi Internacional Ciutat de Benicarló d’Àlbum Infantil Il·lustrat, és una sensible història entre una xiqueta i el seu avi, que està malalt, a través del xiulet que empra l’ancià per demanar ajuda. Així, per mitjà d’unes acolorides il·lustracions i un relat tendre, emotiu i directe, “Quan xiula l’avi” contribueix a que els infants treballen els seus sentiments, com ara el dol davant la pèrdua d’un ésser estimat.

L’àlbum, com a integrant del panell japonès de New Spanish Books, serà exposat el pròxim dijous 30 d’agost en l’ambaixada espanyola a aquest país, un acte que comptarà amb la participació d’editors, traductors i agents literaris japonesos amb l’objectiu d’explorar l’edició d’aquests llibres escollits en el mercat de la nació asiàtica.

La iniciativa New Spanish Books parteix de l’ICEX, l’agència d’Exportació del Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme, juntament al Ministeri d’Educació, Cultura i Esport. Anualment, tria una selecció de títols representatius de l’edició a l’Estat espanyol per a la venda de drets a mercats dels principals mercats literaris mundials.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada