dijous, 17 de gener del 2019

L'associació Ciencia Viva parla de "Cuando llega la hora", el nou llibre de Miguel Ángel Sabadell

L'associació per la divulgació científica Ciencia Viva s'ha fet ressò del nou llibre de Miguel Ángel Sabadell, "Cuando llega la hora", un assaig sobre la ciència i el mite que hi ha al voltant del fenomen de la mort, i amb el qual ha guanyat el darrer Premi Ciutat de Benicarló en la modalitat de Divulgació de la ciència.

En la breu ressenya, el membre de Ciencia Viva, Miguel A. Carreras, fa un esment de la formació i la tasca per difondre els coneixements científics i animar els joves a seguir el camí de la investigació que ha dut a terme Sabadell, qui és doctor en Ciències Físiques i editor científic de la revista Muy Interesante.

Pel que fa a "Cuando llega la hora", hi ha una menció als continguts de l'índex i la recomanació de la seua lectura a "los que quieran enterarse de asuntos relativos al tránsito de la vida a la muerte o viceversa, jalonado por el desenmascaramiento de no pocas supercherías históricas y recientes sobre este tema, por cierto no muy abordado con rigor en nuestro país".

Está escrito con la amenidad e ironía que caracterizan al autor y encontrarán también los lectores abundantes citas, entradillas y notas a pie de página, escogidas con acierto. 

Podeu llegir l'article sencer tot clicant ací.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada