dijous, 31 de gener del 2019

La revista Economía3 publica un perfil d'Onada al seu número de gener


Economía3, la revista econòmica valenciana de referència, s'ha fixat en Onada Edicions per dedicar-li un perfil d'empresa, que signa el periodista Ramón Pardo. El reportatge sencer està disponible en la versió en paper de la revista, mentre que a la web s'hi pot accedir a un tast que assenyala de manera succinta l'orígen de l'editorial, fundada en 2003 per Ramon París i Miquel Àngel Pradilla com a continuació de les publicacions de l'Associació Cultural Alambor de Benicarló.

En parla també del seu esperit editorial, vinculat estretament a eixe territori de cruïlla que formen el nord valencià i el sud català. Ho recull de les paraules d'un membre d'Onada: "somos un proyecto cultural enraizado en las comarcas de El Maestrat, Els Ports de Morella y les Terres de l’Ebre, con una cultura y una variante lingüística común, heredera de la antigua Diócesis de Tortosa. Somos la editorial de referencia en este espacio interprovincial".

Aquesta és una de les quatre grans línies editorials d'Onada, juntament a l'edició independent d'obres de ficció i no ficció per al públic adult (novel·la, poesia, assaig...), i als projectes Onada Imagina, dedicat als àlbums infantils il·lustrats, "la apuesta más internacional", i Onada Educació, "lecturas prescriptivas de calidad y atractivas para los jóvenes".

Podeu veure el tast del reportatge d'Economía3 tot clicant ací.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada