divendres, 9 de desembre del 2011

"José Vicente Borrás. Memorias de un maestro republicano" es presenta a Sant Mateu i l'Alcora

Un cap de setmana més, els impulsors del llibre "José Vicente Borrás. Memorias de un maestro republicano" presentaran aquesta obra en diversos indrets de les nostres comarques, després dels éxits collits a Càlig, Vilafranca, Benicarló i Morella.

Així, la primera parada d'Ángel Rodríguez de Mier i de José Borràs Fenollosa serà Sant Mateu, en un acte que tindrà lloc avui divendres a les 19 hores al Local Social de la Plaça del Llaurador, i comptarà amb la presència de la batllesa santmatevana, Ana Besalduch, i del regidor de Cultura Marc Esteller.

I a l'endemà, el dissabte 10 de desembre, serà el torn a l'Alcora, també a les 19 hores, i en aquest cas, a les noves dependències de l'ajuntament. Hi participarà Juan Luna Castells, portaveu socialista a la localitat.

Precisament, tant Sant Mateu com l'Alcora tenen presència als relats i a les memòries del mestre de Càlig. D'aquestes dues viles hi apareixen companys de presó de José Vicente Borràs, que correran desigual sort, a més a més, per contrastar les memòries, el mateix Rodríguez de Mier es va entrevistar amb persones de Sant Mateu i l'Alcora que van viure aquestos fets de primera mà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada