dijous, 8 d’agost del 2013

El blog "Llegeix i recomana" parla de "Ningú no mor"

El bloc Llegeix i recomana, de Laura Jacas, ha penjat una completa ressenya del darrer llibre de Joan Pinyol, una història que combina el terror i el misteri a partir d'uns successos estranys que ocòrren en un institut de Secundària que és a punt de celebrar el seu primer quart de segle d'existència. Podeu trobar una bona sinopsi i descripció dels personatges en la ressenya.

"Ningú no mor" és un llibre de vius, morts i altres que tenen un peu a cada món. Va sorgir arran d'una experència molt semblant que va presenciar Pinyol i que ara ha novel·lat, amb la intenció de fer passar temor al lector o lectora. "La por psicològica que se'n desprèn em feia esgarrifar i aturar la lectura. Treballo en un centre educatiu, en sóc la bibliotecària. Un centre que en el seu moment també va celebrar els seus vint-i-cinc anys i que té unes característiques molt similars al de Masdeplors.... Més coincidències, si us plau?", apunta Jacas.

"Tinc vint-i-un anys i Ningú es morés la lectura obligatòria que m'hagués agradat llegir durant la secundària i la història que no vull viure mai"

Podeu llegir la ressenya sencera de Laura Jacas a Llegeix i recomana tot clicant ací. 

Us recordem que podeu adquirir aquest llibre a onadaedicions.com sense despeses d'enviament (consulteu condicions)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada