divendres, 4 d’abril del 2014

Aquest dissabte es presenta el llibre “Sense treva. 50 anys de Càritas a Benicarló”


Un mes de març de l’any 1962, un grup de benicarlandos i benicarlandes posava en marxa la secció de Càritas Diocesana a la seua ciutat, una entitat que naixia amb l’objectiu d’ajudar i donar assistència a qualsevol persona que ho necessitara. Des d’aleshores, ha estat més de mig segle en el qual centenars de voluntaris i voluntàries han treballat per combatre la pobresa, l’exclusió social i la discriminació, des de l’escala local fins a campanyes internacionals.

Amb motiu del cinquantè aniversari, Càritas Interparroquial de Benicarló va dur a terme diversos actes de commemoració, entre els quals hi va sorgir el projecte de publicar un llibre amb el recorregut de l’organització. Ara, aquesta obra és una realitat que es presenta aquest dissabte 5 d’abril de 2014, a partir de les 17.30 hores a la Sala d’Actes de Caixa Benicarló, situada a l’Avinguda Joan Carles I, 18.

El llibre rep el títol de “Sense treva. 50 anys de Càritas a Benicarló” i reflecteix la constància de l’entitat en el seu objectiu. Els seus autors, Jaume Rolíndez i Aurelio Camarero, ambdòs mestres i membres de Càritas, no han volgut només ressenyar la història, sinó també han volgut explicar i donar a conéixer què és i com funciona Càritas Interparroquial de Benicarló, “amb tot el ventall de programes que desenvolupa, amb tot el bloc de serveis que presenta i amb tots els projectes que desitja portar a terme gràcies a l’esforç d’un equip de voluntaris que són el basament d’aquesta organització”, tal com exposen al pròleg Rolíndez i Camarero, els quals estaran acompanyats a la presentació per Marga Ballester, directora de Càritas a la ciutat, i pel bisbe de Tortosa, Enrique Benavent. “Sense treva” ha estat editat per Onada Edicions, dins de la col·lecció La Barcella.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada