divendres, 4 d’abril del 2014

Benicarló acull la Festa per la Llengua aquest diumenge

Després d'una setmana carregada d'actes, aquest diumenge 6 d'abril, aplega a la seua fi la Festa per la Llengua del Maestrat i dels Ports del 2014, organitzada a Benicarló dins del marc de les Trobades d'Escola Valenciana. I ho fa amb l'activitat central, un matí farcit de tallers i actuacions a la Plaça Mestres del Temple.


D'aquesta manera, el programa s'enceta a les 10 del matí amb la cercavila dels Gegants i Cabuts de Benicarló, les Feres de l'Estel i la colla de Dolçainers, qui recorreran des de la plaça de la Constitució fins a Mestres del Temple. A les 10.30 la Festa ja bull d'activitat amb tota mena d'activitats: ball, rock acrobàtic, xarangues, cantadors, lloes, danses… i l'actuació de Pep Gimeno "Botifarra" i del pallasso Muniatto, qui farà xalar d'allò més a grans i menuts. A les 13.30 hi ha previstos els actes institucionals, i per cloure la Festa per la Llengua 2014, a les 16 hi haurà l'actuació de la Rondalla de Morella i del grup "Veniu a cantar".

Onada Edicions hi serà present
Com en anteriors ocasions, Onada Edicions disposarà d'un stand al recinte de la Festa per la Llengua, on es podran trobar una gran diversitat d'obres, especialment de les col·leccions infantils i juvenils i de llibres de la comarca. També hi seran les últimes novetats, com "Quan truquen de matinada" de Salvador Vendrell, "El cas Peníscola" de Manel Joan i Arinyó o "Teresina no sap cantar" de Jesús Serrano.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada