divendres, 10 de març del 2017

Preparant novetats: "El secret de les terres roges" de Lurdes Malgrat


La darrera novetat de la col·lecció Maremàgnum és "El secret de les terres roges" de Lurdes Malgrat, una novel·la d'aventures i de ciència-ficció, pensada per al públic jove però que sens dubte enganxarà també els adults. Si voleu saber-ne més, es presenta el 29 de març a la Biblioteca Pública de Tarragona.

Un món futur, regit per unes regles inqüestionables. La Jana, el Raül i el Tom són tres amics que habiten en indrets molt distants del planeta i es relacionen a través de la Pantalla del Joc. La societat ha superat els problemes del segle XXI i ha arribat a solucions que la transformen en un cosmos just i perfecte. La vida passada, present i futura dels tres joves està sotmesa a les directrius de les Lleis Universals. Alguna inquietud, però, deixa empremta en els seus caràcters, de vegades nostàlgics, de vegades rebels. Quan la Jana els introdueix en el Joc d’El secret de les terres roges, alguna cosa comença a canviar. Es transformen en personatges que es mouen en llibertat en un món nou i màgic. A mesura que avancen en el Joc, les preguntes, les incerteses, les pors i les temences es fan cada vegada més evidents. Només l’amistat que els uneix pot conduir-los a la millor solució. 

Lurdes Malgrat (Lleida, 1969). La passió per les lletres ha estat una constant en la seva vida. És llicenciada en Filologia Catalana. És autora dels llibres de poesia "Amat" (2005), "Terra fonda" (2008) i "Senyals a la costa" (2016). Com a dramaturga, ha escrit peces breus i l’obra de teatre "Refugiats" (2011). En el camp de l’assaig, ha realitzat els estudis introductoris a "Contes d’un filòsof. Contes de glòria i d’infern" (2009), de Diego Ruiz, i "Narrativa breu" (2010), de Josep Anton Baixeras. Dirigeix l’Escola de Lletres i és membre del col·lectiu La Gent del Llamp i de l’APELLC.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada