dissabte, 9 de febrer del 2019

"Su ilusión es llegar a emocionar y remover con sus ilustraciones". El Gato de Cheshire parla de "Quan arriba la por"

El blog La Libroteca de El Gato de Cheshire ha dedicat un article a ressenyar "Quan arriba la por", l'obra amb que Laia Carrera ha guanyat el Premi Internacional d'Àlbum Infantil Il·lustrat Ciutat de Benicarló. Basat en experiències personals de l'autora i tal com assenyala el títol, és un llibre que tracta sobre el sentiment de la por, de com tots en tenim i tots la podem gestionar.

La ressenya s'hi fixa en la paleta cromàtica, basada en blanc, negre i beige: "la autora de esta maravilla quería dar voz a esta emoción, y gracias al uso de estos colores, seguro que será más fácil identificarla y poder hablar con los peques de sus miedos y hacerles ver que todos los tenemos, y que la mayoría de las veces solo hay que hacerles frente para que desaparezcan".

Per a El Gato de Cheshire, "Quan arriba la por" compleix amb el seu objectiu a la perfecció, desprta les emocions i remou el lector. "Nos servirá como herramienta en casa o en el cole para abordar esta emoción que a veces no sabemos cómo explicar". D'altra banda, l'article també hi destaca la versió en anglès que incorpora al final del llibre.

Podeu llegir l'article sencer tot clicant ací.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada