dijous, 16 de gener del 2014

Andrea Aguilar-Calderón presentarà a Benicàssim la seua novel·la "Sobre el caballito de madera"


L'escriptora Andrea Aguilar-Calderón presentarà el seu nou llibre, "Sobre el caballito de madera", el proper dimecres 22 de gener, a partir de les 19 hores, a l'Espai de la Música Mestre Vila de Benicàssim. Serà el primer acte de presentació d'aquesta obra guanyadora del Premi Internacional de Literatura de Viatges "Ciutat de Benicàssim", i comptarà amb la participació, a més d'Aguilar-Calderón, del regidor de Cultura de la localitat, Mauro Soliva, i del representant d'Onada Edicions, Joan-Carles Girbés.

En "Sobre el caballito de madera", l'autora costa-riquenya narra el seu viatge per diversos indrets d'Europa després de deixar el seu monòton i insatisfactori treball de telefonista. Com apunta el subtítol, és el diari d'un viatge dadaísta en la crisi de la trentena, un periple desordenat i aleatori amb l'objectiu de gaudir del temps.

Nascuda el 1981 a San José, la capital de Costa Rica, Andrea Aguilar-Calderón és periodista. Al seu país va guanyar diversos guardons literaris juvenils. "Sobre el caballito de madera" és la seua primera novel·la publicada. Actualment continua el seu viatge a la vegada que exerceix de periodista i escriptora freelance.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada