dissabte, 27 d’abril del 2019

Pep Calero i Manuel Bellver van presentar les obres guanyadores dels Premis Vila de Puçol



En la setmana de les lletres per excel·lència, Puçol va celebrar aquest divendres 26 l'acte de presentació de les obres guanyadores dels seus premis literaris. Així, si a finals de l'any passat vam conèixer que Pep Calero i Manuel Bellver havien estat els guardonats, ara hi comptaven amb la seua obra impresa, disposada a recórrer les llibreries de tot el país.

En primer lloc hi va intervindre Manuel Bellver, guanyador del 22è Premi de Poesia Josep Maria Ribelles, amb el seu llibre "Claror dels marges". Va parlar de la seua vessant poètica i de les inspiracions literàries que l'han dut a composar "aquesta poesia de la meditació, aquest diàleg sostingut en soledat amb un mateix, sempre enmig de la natura essencial que som".

Posteriorment va ser el torn de Pep Calero. El de Benigànim ha obtingut el 34è Premi de Narrativa Vila de Puçol amb "Hitchcock al sofà": onze relats de ficció basats, en major o menor mesura, en onze pel·lícules clàssiques del mestre cineasta britànic. L'acte es va tancar amb la música d'Eva Dénia i Merxe Martínez.

Foto: Sabín (Ajuntament de Puçol)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada