divendres, 8 d’agost del 2014

"Un cabdell de fil màgic" tindrà segona edició

Des de la seua estrena, a finals de l'any passat, l'àlbum infantil de Judit Robert i il·lustrat per Evelyn Roca ha estat un éxit de crítica (va ser nomenat com una de les millors cobertes a la passada Llança de Sant Jordi d'Òmnium Cultural) i de públic, de manera que aquest setembre comptarà amb una segona edició.


Aquesta notícia també ha estat feta pública per la mateixa autora. Al seu blog Somnis de paper, Judit Robert expressava la seua alegria per la bona marxa del conte i feia balanç de com ha estat rebuda l'obra un cop ha aplegat als lectors i lectores, i amb l'experiència de presentacions i contacontes per un bon grapat d'indrets de la seua comarca, el Baix Camp, com d'altres més allunyats, com ara Madrid.

Un cabdell de fil màgic funciona superbé en nens i nenes grandets. Si l'hagués de recomanar per una edat concreta acotaria dels 8 a 12 aproximadament, ja que és una edat en que abandonen els contes de fantasia i s'interessen més per lectures realistes, on poden expressar les seves opinions i vivències. És un conte per a practicar la lectura en veu alta tant en català com en anglès. També crec, que podria funcionar com un diari personal, i complimentar les seves pàgines amb experiències pròpies, aprofitant la bellesa de les il.lustracions. 

Precisament, aquesta setmana vinent Judit Robert presentarà el llibre a Colldejou, aquest dimecres 13 d'agost al vespre. Podeu llegir la seua entrada al blog tot clicant ací.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada