dijous, 9 d’abril del 2015

Quatre obres d'Onada a la Llança de Sant Jordi

De nou, Onada Edicions hi participa a la Llança de Sant Jordi amb quatre obres literàries que opten tant a ser les més recomanades pels usuaris com a tindre la millor coberta. Òmnium Cultural i l'Associació d'Editors en Llengua Catalana impulsen aquesta iniciativa que esdevé un important aparador del que ha estat el darrer any, de Sant Jordi en Sant Jordi, a les lletres catalanes.


Per a prendre-hi part, només cal entrar a la Llança de Sant Jordi i triar quin serà el llibre que es regalarà per aquesta diada. Hi ha tres categories: no-ficció, ficció i infantil i juvenil. Hi ha de temps fins el pròxim 16 d'abril, i entre tots els votants s'hi sortejaran lots de llibres.

I aquestes són les quatre propostes que fem des d'Onada. Tot clicant sobre el títol hi accediu a la seua respectiva pàgina de la Llança:

 
En ficció, "Estellés, de mà en mà", l'antologia poètica de Francesc Anyó i Borja Penalba, acompanyada d'un CD amb l'enregistrament en directe d'un dels seus espectacles homònims, on la força del vers de Vicent Andrés Estellés es fa paraula i música. Una nova i original manera de redescobrir el gran poeta valencià del segle XX.

En infantil i juvenil, hi tenim, en primer lloc, "Una casa diferent", el màgic conte de Daniel Nesquens i Goyo Rodríguez, guanyador del I Premi Internacional d'Àlbum Infantil Il·lustrat "Ciutat de Benicarló". Una metàfora visual de la llibertat de la mà d'un dels autors espanyols de referència en les LIJ i les gairebé surrealistes il·lustracions de Rodríguez.

Un altre àlbum de la col·lecció Imagina és "El color dels sentiments", on podrem conèixer el que s'amaga darrere de cada color amb il·lustracions de Maria Garcia i textos de Judit Robert, qui repeteix a la Llança després d'endur-se el premi a la millor coberta de l'any passat per "Un cabdell de fil màgic", il·lustrat per Evelyn Roca.

Mentre, pel que fa a la lectura juvenil, "Cita a la Paret de Gel" és la proposta de l'autora Margarida Aritzeta, la qual narra l'aventura de dos nois quan sobre el seu poble cau una tempesta de neu que sembla no tindre fi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada