dijous, 30 d’abril del 2015

Els actes d'Onada en la segona meitat de la Fira del Llibre de València

La Fira del Llibre de València afronta la seua recta final després d'una setmana carregada de bona literatura, però encara hi resten uns dies on els Jardins de Vivers es tornaran a omplir de gom a gom, i de nou, la caseta 37 serà el centre d'activitats d'Onada: des de presentacions de novetats a trobades amb autors o recitals de poesia. 

Així, aquest dijous 30 Josep Usó farà una trobada amb els lectors a la parada abans de presentar la seua darrera novel∙la, "L'any de l'herba sana" a la Sala d'Audiovisuals, una història sobre la guerra civil a un xicotet poble de Castelló, guanyadora del Vila de Puçol 2014. 

Tot continuant en les narratives, l'escriptor cullerenc Manel Joan Arinyó, autor de la novel∙la policíaca "El cas Peníscola", també té prevista una trobada divendres 1 de maig a la caseta 37. 

En quant a novel∙la juvenil, el divendres 1 de maig hi han programada una trobada amb Lourdes Boïgues, autora de la novel∙la d'aventures i exotisme "Guarda't del vent del desert" i dissabte 2, els lectors podran trobar­-se amb Vicent Palatsí, creador de "El cas de les paraulesinaudites", una novel∙la per a descobrir paraules noves.

A més, també el divendres 1 de maig Andreu Mut, autor del poemari il∙lustrat "Més que meló!", participarà un recital de poemes, acompanyat pel músic Nono Cervera. Després de l'acte, que tindrà lloc al Microespai, hi haurà una trobada amb l'autor de la Marina, que fa un seguiment als fruits de l'estiu, a la caseta d'Onada Edicions. Però n'hi ha més espai per a la poesia: Josep Ribera, autor del poemari "Voràgine" hi signarà exemplars el dissabte 2, també a la 37. 

Quant a la no­-ficció, el divendres hi ha prevista una interessant taula rodona que porta com a títol “Comunicació i servei públic al País Valencià”, amb el col∙lectiu Ricard Blasco, autor del llibre "Reset RTVV". A l'esdeveniment, que tindrà lloc a la Sala Museu 2, hi participarà Manolo Jardí, Rafa Xambó i Toni Mollà, amb la moderació de J.J. Pérez Benlloch. I a aquesta mateixa sala la historiadora americana Martha Heard presentarà dissabte 2 el seu llibre "Salir del silencio", sobre les col∙lectivitats anarquistes al Baix Maestrat. 

Actes programats 
Dv. 01 ­ 18.00 h Guarda’t del vent del desert
Trobada amb l’autora Lourdes Boïgues a la caseta 37 (Llibreria Onada)

Dis. 02 ­ 18.00 h Voràgine 
Trobada amb l’autor Josep Ribera a la caseta 37 (Llibreria Onada) 

Dj. 30 ­ 18.00 h L’any de l’herba sana 
Trobada amb l’autor Josep Usó a la caseta 37 (Llibreria Onada) 

Dj. 30 ­ 19.30 h L’any de l’herba sana 
Presentació de “L’any de l’herba sana” de Josep Usó, Premi Vila de Puçol 2014, a la Sala d’Audiovisuals. 

Dv. 1 ­ 18.00 h Més que meló! 
Recital amb l’autor Andreu Mut i el músic Nono Cervera al Microespai, i a continuació, trobada amb l’autor a la caseta 37 (Llibreria Onada) 

Dv. 1 ­ 18.00 h El cas Peníscola 
Trobada amb l’autor Manel Joan i Arinyó a la caseta 37 (Llibreria Onada) 

Dv. 1 ­ 19.30 h Reset RTVV 
Taula rodona: “Comunicació i servei públic al País Valencià. Reset RTVV”. A partir del llibre “Reset RTVV”, del col∙lectiu Ricard Blasco. Participen Manolo Jardí, Rafa Xambó i Toni Mollà. Modera J.J. Pérez Benlloch. A la Sala Museu 2. 

Ds. 02 ­ 18.00 h El cas de les paraules inaudites 
Trobada amb l’autor Vicent Palatsí a la caseta 37 (Llibreria Onada) 

Ds. 02 ­ 18.30 h Salir del silencio 
Presentació de “Salir del silencio” de Martha Heard a la Sala Museu 2.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada