dimarts, 17 de gener del 2017

El llibre i l'exposició de "El paper moneda a la comarca del Montsià durant la Guerra Civil" obre el seu camí a Amposta

El llibre "El paper moneda a la comarca del Montsià durant la Guerra Civil" de Joan-Baptista Beltran i Julio Allepuz serà un dels esdeveniments culturals comarcals més rellevants aquest 2017. I és que junt al llançament de la publicació, que compila i reprodueix els bitllets i altres elements monetaris que van circular en onze municipis montsianencs entre 1936 i 1939, es duran a terme presentacions i una exposició itinerant per apreciar aquest patrimoni històric.

El tret de sortida ha estat a Amposta. El passat divendres 13 de gener, els dos autors van intervindre en una conferència-presentació al Museu de les Terres de l'Ebre. L'espai també és el primer que acull la mostra: estarà disponible fins el 29 de gener, quan marxarà a un altre municipi del Montsià.

Els mitjans ebrencs s'han fet ressò de la iniciativa. Així, el Canal 21 ha dedicat una peça informativa a l'exposició, mentre que el Canal Terres de l'Ebre ha entrevistat la regidoria ampostina Inés Martí i a la tècnica del museu Sabina Colomé.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada