dijous, 4 de maig del 2017

El projecte Literatura Km 0 es presenta aquest dimarts 9 de maig a Castelló


El projecte Literatura Km 0 d'Onada Educació té un doble objectiu: acostar els escriptors i escriptores del territori al seus lectors més pròxims, i a la vegada, proporcionar al professorat lectures prescriptives de qualitat, amb valors i que atrapen el jove lector. Amb aquest propòsit, Onada llança la campanya dedicada a les Comarques de Castelló, la qual s'inicia amb una presentació pública que tindrà lloc el pròxim dimarts 9 de maig al Menador Espai Cultural de Castelló.

L'esdeveniment està en un primer moment adreçat a la comunitat educativa de les comarques de la Plana Alta, Plana Baixa, l'Alcalatén, l'Alt Millars i l'Alt Palància, però és un acte obert a tothom. S'ha comptat amb la participació de l'escriptor, professor i acadèmic Joan Francesc Mira, qui obrirà la jornada amb la conferència "Literatura, territori i identitat".

Posteriorment, Miquel Àngel Pradilla, director científic d'Onada, explicarà en què consisteix aquesta iniciativa de Literatura Km 0 a les Comarques de Castelló. Per finalitzar, sis escriptors i escriptores dels que composen el projecte hi faran una micropresentació de les seues obres, i exposaran les eines per treballar aquests textos a les aules.

Aquesta jornada organitzada per Onada Educació tindrà un segon acte per a les comarques del nord, que se celebrarà l'endemà 10 de maig a Vinaròs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada