dimarts, 7 de novembre del 2017

Vicent Penya, Juan Cànoves i Francesc Agut guanyen els Premis Literaris Vila d'Almassora 2017


Els Premis Literaris Vila d'Almassora 2017 ja tenen guanyadors. El jurat que conforma el certamen de la localitat de la Plana Alta s'hi va trobar amb l'objectiu d'escollir la millor obra entre les presentades a les tres modalitats: Poesia, Narrativa i Investigació Local i Comarcal. D'aquesta manera, Vicent Penya, Juan Cànoves i Francesc Agut s'incorporen al palmarès d'aquesta nova edició dels Vila d'Almassora, la segona després de la seua recuperació després d'una pausa de cinc anys.

El Premi Antoni Matutano de Poesia va ser per l'obra "L'efímer i l'etern" de Vicent Penya. L'autor de Rafelbunyol, qui ja ha publicat amb Onada els relats de "Insòlita memòria", va ser l'escollit dels jurats Pasqual Más i Usó, i Carmina Ribes Falcó i Vicent Salvador Liern.

Pel que fa al Premi de Narrativa Vila d'Almassora, el vila-realenc Juan Cànoves Bertomeu ha estat el guardonat per l'obra "D'una altra fusta". En aquesta modalitat, el jurat estava composat per Pere Duch i Balfagó, Rosario Raro López i Joan Carles Simó Artero.

Finalment, el Premi Miquel Egual d'Assaig i Investigació ha recaigut en l'estudi "Almassora i el seu entorn en la Guerra del Francès" de Francesc Agut Beltrán, atorgat pel jurat format per Gerard Clausell Cantavella, Carme Martí Herrera i Javier Vellón Lahoz. Cal destacar que es torna a premiar aquesta modalitat després de tres anys de declarar-se desert.

Les tres obres es publicaran per Onada a la primavera del 2018.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada