Aquest cap de setmana, "La cuina de la gent de la mar" serà la protagonista a Vinaròs. El seu autor, el cuiner Juanjo Roda, presenta el llibre el dissabte 2 de desembre, a l'Espai Mariola Nos, a partir de les 20 hores. I l'endemà, el diumenge 3, hi serà al matí a aquesta coneguda llibreria del centre de la ciutat del Maestrat per signar exemplars.
Reconeguda amb el II Premi de Llibre Gastronòmic Ciutat de Benicarló, "La cuina de la gent de la mar. Els ranxos a la barca" és un homenatge als nombrosos mariners encarregats de cuinar en les pesqueres, una cuina tradicional, amb els productes del mar i de la terra, saludable i mediterrània. A través del receptari i dels testimonis de diverses generacions de ranxers, Juanjo Roda recupera la memòria d'una gastronomia arrelada al territori comprés entre l'Ametlla de Mar i Alcossebre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada