dimarts, 9 de juliol del 2019

"Olivo y aceites de calidad" es presenta el pròxim 18 de juliol a Madrid


Amb "Olivo y aceites de calidad", els enginyers agrònoms Joan Tous i Josep Maria Franquet realitzen una ampla mirada al sector oleícola espanyol, tot prestant especial interès a la indústria olivarera que durant més d'un segle ha estat present a les comarques de les Terres de l'Ebre. Es tracta d'un llibre científic i pensat per un públic expert en la matèria, i que s'estrenarà el pròxim dijous 18 de juliol a les instal·lacions de l'INIA, l'Institut Nacional d'Investigació i Tecnologia Agrària i Alimentària, situades a l'Edifici Puerta de Hierro I, en la carretera de Madrid a La Corunya, km 7,5.

L'acte comptarà amb la participació del director executiu del Consell Oleícola Internacional, Abdelatif Ghedira, el director de l'Associació Espanyola de la Indústria i el Comerç Exportador de l'Oli d'Oliva (Asoliva), Rafael Pino, i la directora de l'INIA, Esther Esteban.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada