Un cop més, recuperem entre les estadístiques quines han estat les obres
més vistes en ficció i no-ficció a la pàgina web d'Onada durant el
passat mes de juny.
FICCIÓ
1. Papa, no vull que et tanquin a la presó. El debut literari de Robert García Pano encara continua despertant l'interés dels lectors i lectores, amb noves presentacions sobretot per les Terres de l'Ebre. Es tracta d'un volum de poesia visual, en el que text i imatges, totes del propi García Pano, s'hi troben per parlar de sentiments i d'emocions, amb la vista posada en els fets de l'1 d'Octubre. Una proposta original, compromesa i gràfica.
2. La maleta del abuelo. Els bons llibres mai no passen de moda. I això inclou els de gènere infantil. Fa dos anys i mig, els asturians Juan Hernaz i Fátima Fernández guanyaven el Premi Internacional d'Àlbum Infantil Il·lustrat Ciutat de Benicarló amb aquest tendra història que conta la relació entre una xiqueta, Marianna, i el seu avi, un vell mariner que perd la memòria a causa de l'Alzheimer.
3. El príncipe Serafín. Aquest altre àlbum il·lustrat de la col·lecció Imagina a penes compta amb un any de presència a les llibreries, però ja ha estat suficient per copsar el seu èxit i la seua bona acollida per part de tots els públics, infants i majors. L'escriptora Raquel Díez i la il·lustradora Mónica Carretero donen vida a un curiós príncep que només té una obsessió en la vida: trobar parella per casar-se. La recerca, no obstant, serà molt més complicada del que pareixia. Un conte coeducatiu per treballar valors com la llibertat i els nous models de gènere.
4. La Germandat. Complot contra les dones. I si hi hagués una història alternativa del feminisme? I si hi hagués una misteriosa organització secreta, composta per homes poderosos, dedicada només a barrar l'ascens social de les dones? Amb aquest punt de partida arrenca aquest thriller, l'obra de debut en la literatura del periodista David Miró, qui proposa una nova mirada sobre la lluita feminista a través d'una original trama conspirativa.
5. El misteri de la capsa magnètica. Encara que en els últims anys el nom de Maria Lluïsa Amorós es vincula al catàleg d'Onada a través de novel·les per a públic adult, la primera col·laboració entre l'editorial i l'escriptora reusenca va ser una novel·la juvenil per a la col·lecció de lectures prescriptives Maremàgnum. Amorós ens porta cap un escenari que coneix molt bé, la Suïssa rural, per mostrar-nos les aventures que viuen una colla de joves amics per conèixer què és el que amaga la vella mansió del seu poble.
NO FICCIÓ





NO FICCIÓ





Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada