L'autor de "La cuina del Mercat de Vinaròs" i director de la col·lecció "La Teca" és un dels protagonistes del darrer lliurament de Mira Que Bo, el nou programa culinari de les nostres comarques (emés per Televisió d'Ulldecona, Canal Nord de Morella i Canal Terres de l'Ebre). Roda acompanya l'equip del programa a l'Institut Joaquim Bau de Tortosa, on exerceix de professor al Cicle Formatiu de Cuina i Gastronomia. Allà hi podem veure a les noves promeses de l'art culinari ebrenc, com ara la Cinta Roca. Ho podeu veure tot seguit:
A més a més, ho podem completar amb aquest article de l'Anna Zaera al web Surtdecasa.cat, on exposa el bon fer dels alumnes de l'Escola, i com qualsevol pot anar a comprovar-ho els dimecres a migdia, quant el centre esdevé en un autèntic restaurant.
A més a més, ho podem completar amb aquest article de l'Anna Zaera al web Surtdecasa.cat, on exposa el bon fer dels alumnes de l'Escola, i com qualsevol pot anar a comprovar-ho els dimecres a migdia, quant el centre esdevé en un autèntic restaurant.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada