divendres, 27 de maig del 2011

La periodista Àgatha Estera parla de les Contalles d'Alba

La periodista Àgatha Estera i Ferrer ha dedicat un article del seu blog "Per entendre'ns" a Les Contalles d'Alba, la col·lecció de contes de Catí Pallás i Mara Cebrián sobre l'Alba, una xiqueta de cinc anys que viu amb les seues dues mares. En el text, Estera recull les declaracions de les autores, les quals assenyalen que el projecte "de la necessitat d’una mare lesbiana de trobar referents literaris pels seus fills."

A més a més, es fa ressó de la proposta didàctica i educativa que complementa les Contalles: “Les Contalles de l’Alba entrin a les aules i que les mestres les expliquin als nens, perquè el que surt en boca d’una mestra, va a missa”, apunta Cati Pallás. I no només a les aules d'infantil i primària, sinó també en altres trams de l'ensenyament. De fet, al taller-presentació que les autores van dur a terme a Barcelona fa dues setmanes, hi va haver una nodrida representació del magisteri i la psicologia.

L'article sencer de l'Àgatha Estera es pot llegir clicant ací. És l'encarregada del blog "Per entendre'ns", dedicat a la vida dels pares i mares homosexuals, i forma part de la xarxa de blogs temàtics del diari Ara.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada